“2. DENİZBANK İLK SENARYO
İLK FİLM YARIŞMASI” ile
TÜRK SİNEMASINA BÜYÜK DESTEK!

DenizBank, kültür ve sanatı toplumun geniş kesimleri ile buluşturma misyonu doğrultusunda, 2. DenizBank İlk Senaryo İlk Film Yarışması’nı TÜRSAK Vakfı işbirliğinde, bu yıl kapsamını daha da genişleterek hayata geçiriyor. Yarışmanın, 10 Ağustos Çarşamba günü Deniz Tower’da düzenlenen basın toplantısı; DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, TÜRSAK Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Yaşar, jüri üyeleri oyuncu Birce Akalay ve yönetmen – senarist Serdar Akar’ın katılımlarıyla gerçekleşti.

DenizBank, toplumsal sosyal sorumluluk vizyonu kapsamında, kültür ve sanatın her dalını toplum için erişilebilir kılmak üzere çalışmalarına devam ediyor. Banka bu kapsamda, Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) ile geçen yıl ilki düzenlenen DenizBank İlk Senaryo İlk Film Yarışması’nın ikincisini hayata geçirerek, sinema alanında kalıcı eserlerin, senaryoların oluşması adına önemli bir destek sunuyor.

10 Ağustos 2016, Çarşamba günü DenizBank’ın Genel Müdürlük binası Deniz Tower’da düzenlenen basın toplantısına katılan DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, TÜRSAK Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Yaşar, jüri üyeleri oyuncu Birce Akalay ve yönetmen – senarist Serdar Akar; 2. DenizBank İlk Senaryo İlk Film Yarışması’na ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
İz Peşinde - True Grit (2011) Babalar Savaşıyor - Daddy’s Home (2016) Yıldız Haritası - Maps to the Stars (2015) Spiral: Testere Devam Ediyor - Spiral: From the Book of Saw (2021) Görünmeyen Kadın - The Invisible Woman (2014)

Leave a comment