Deli Deli Olma

Yönetmen: Murat Saraçoğlu
Oyuncular: Tarık Akan, Şerif Sezer, Barış Üregül , Deniz Arna
Senaryo: Hazel Sevim Ünsal
Tür: Dram
Firma: Pinema Film – Aydın Film
Süre: 95 dk.
Vizyon Tarihi: 17.04.2009
Özet: 93 Harbi sonrasında Çar’ın Rusya’da yaşamasını istemediği Malakan kavminin bir kısmı Kars’a göçe zorlanır. Göç edenler arasında Mişka’nın ailesi de vardır. Bir zamanlar köyün değirmenini işleten Mişka, modern makineler çıktıktan sonra maddi sıkıntıya düşmüştür. Köyün huysuz ihtiyarı Popuç, Mişka’dan nefret eder. Köylüler barışçı, yardımsever Mişka ile Popuç arasında kalmışlardır. İki yaşlı geçmişlerini sorgularlar.

Web Sitesi: http://www.delideliolma.com/

Ay Prensesi / The Secret Of Moonacre

Yönetmen: Gabor Csupo
Oyuncular: Ioan Gruffudd, Dakota Blue Richards, Tim Curry , Natascha McElhone
Senaryo: Elizabeth Goudge
Tür: Fantastik, Macera, Romantik
Firma: Tiglon Film – Fida Film
Süre: 103 dk.
Vizyon Tarihi: 17.04.2009
Özet: 13 yaşında bir yetim olan Maria, amcası Sir Benjamin ile yaşamak üzere gizemli bir yer olan Ayışığı Malikanesi’ne gönderilir. Malikanede pekçok sihirli olaya şahit olan ve aslında Ay Prensesi soyundan geldiğini keşfeden Maria’nın, yüzyıllardır Ayışığı Vadisi’nin peşini bırakmayan lâneti geri çevirmek ve vadiyi yok olmaktan kurtarmak için bir sonraki dolunaya kadar vakti vardır.

Web Sitesi: http://www.thelittlewhitehorse.com/

Devlet Oyunları / State Of Play

Yönetmen: Kevin Macdonald
Oyuncular: Russell Crowe, Ben Affleck, Rachel McAdams , Jason Bateman
Senaryo: Matthew Michael Carnahan
Tür: Dram, Gerilim
Firma: UIP Filmcilik
Süre: dk.
Vizyon Tarihi: 17.04.2009
Özet: Stephen Collins, savunma harcamalarını denetleyen komitenin başkanıdır. Asistanı ve metresinin vahşice öldürülmesi üzerine sırlar ortaya çıkmaya başlar. Stephen’ın eski arkadaşı, gazeteci McCaffrey olayla ilgilenmeye başladığında acımasız editörü de olayı araştırmasını ister. Katilin kimliğine yaklaştıkça ülkenin güç dengelerini sarsacak bir tehdit oluşmaya başlar.

Web Sitesi: http://www.stateofplaymovie.net/

Pembe Panter 2 / The Pink Panther 2

Yönetmen: Harald Zwart
Oyuncular: Steve Martin, Jean Reno, Alfred Molina , Emily Mortimer
Senaryo: Harald Zwart
Tür: Komedi, Macera
Firma: Warner Bros.
Süre: 92 dk.
Vizyon Tarihi: 17.04.2009
Özet: Aralarında paha biçilmez Pembe Panter Elması’nın da olduğu efsanevi hazineler dünyanın dört bir yanında çalınmaya başlayınca Başmüfettiş Dreyfus, Clouseau’yu, hırsızı yakalayıp çalınan şeyleri geri getirmekle görevli bir uluslararası dedektifler ve uzmanlar ekibine tayin etmek zorunda kalır.

Web Sitesi: http://www.sonypictures.com/movies/thepinkpanther2/

Kız Kardeşim

Yönetmen: Atalay Taşdiken
Oyuncular: Elif Bülbül, Mehmet Bülbül, Mete Dönmezer, Mustafa Uzunyılmaz
Senaryo: Atalay Taşdiken
Süre: 94 dk.
Vizyon Tarihi: 17 Nisan 2009
Firma: Tiglon Film – At Yapım
Özet: Babalarının yeni karısı onları istemediği için dedeleri Hasan’ın yanında kalan dokuz yaşındaki Ali ile kız kardeşi Ayşe’nin öyküsü anlatılıyor. Yüreği öfke dolu olsa da, Ayşe onları yanında istemeyen babalarını özlese de, komşuları onları besleme vermek istese de yaşına rağmen olgun bir çocuk olan Ali, hem ağabey, hem anne hem baba, hem de bir bilge olmaya çalışır.

Web Sitesi: http://www.mommofilmi.com/

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Aşk - Amour - Love (2012) Halka 3 - Rings (2017) Afacanlar Kampta (2024) Ağır Abi (2011) Kingsman: Altın Çember - Kingsman: The Golden Circle (2017) Los Angeles’ta Gizli Görev - Once Upon a Time in Venice (2018)

Leave a comment