B Planı – The Back-up Plan

Yönetmen: Alan Poul
Oyuncular: Jennifer Lopez, Alex O’Loughlin, Eric Christian Olsen, Noureen DeWulf
Senaryo: Kate Angelo
Yapımcı:  Jason Blumenthal,  Steve Tisch,  Todd Black
Süre: 106 dk.
Tür: Komedi, Romantik
Vizyon Tarihi: 16 Temmuz 2010
Yapım Yılı: 2010 ABD
Firma: Warner Bros.
Özet: Yıllarca çeşitli erkeklerle flört eden Zoe doğru kişiyi beklemenin çok uzun sürdüğüne karar verir. Anne olmaya kararlı olduğundan kurduğu plânı uygulamaya karar vererek doktordan randevu alır ve tek başına gitmeye karar verir. Zoe aynı gün, Stan’le tanışır. Filizlenen bir ilişkiyi korumaya ve hamileliğin ilk belirtilerini saklamaya çalışan Zoe, kendini bir yanlışlıklar komedisinin içinde bulur.

Web Sitesi: thebackupplanmovie.com

Sihirbazın Çırağı – The Sorcerer’s Apprentice

Yönetmen: Jon Turteltaub
Oyuncular: Nicolas Cage, Jay Baruchel, Alfred Molina, Teresa Palmer
Yapımcı:  Nicolas Cage,  Jerry Bruckheimer,  Barry H. Waldman,  Oren Aviv,  Mike Stenson,  Chad Oman,  Todd Garner, Brigham Taylor,  Ben Haber,  Norm Golightly
Senaryo:  Doug Miro,  Lawrence Konner,  Matt Lopez,  Carlo Bernard,  Mark Rosenthal
Vizyon Tarihi: 16 Temmuz 2010
Süre: 108 dk.
Tür: Aksiyon,  Dram,  Fantastik,  Komedi,  Macera
Yapım Yılı: 2010 ABD
Firma: UIP Filmcilik
Özet: Balthazar adındaki tuhaf biri hayatına girdiğinde, Dave, bir üniversite öğrencisidir. Bir sihirbaz olan Balthazar, kendi gücünü aşan birini aramaktadır. Uzun zamandır Balthazar’ın rakibi olan Horvath, sadece Blake ve Dave’i değil New York şehrini tehdit etmektedir. Balthazar, Dave’e hızlı bir sihirbazlık eğitimi verir. Horvath’ı durdurmaları gerekmektedir.

Web Sitesi: home.disney.go.com

Sıradan İnsanlar – Ordinary People

Yönetmen: Vladimir Perisic
Oyuncular: Relja Popovic, Boris Isakovic, Miroslav Stevanovic
Senaryo: Vladimir Perisic,  Alice Winocour
Yapımcı: Milena Poylo,  Szabolcs Tolnai,  Nadezda Perisic,  Anthony Doncque,  Vladimir Perisic,  Pierre-alain Meier,  Gilles Sacuto
Vizyon Tarihi: 16 Temmuz 2010
Tür: Dram
Süre: 80 dk.
Yapım Yılı: 2009 Fransa, Hollanda, İsviçre, Sırbistan
Firma: Tiglon Film – Bir Film
Özet: Sabahın erken saatleri. Bir otobüs bilinmeyen bir yere doğru 7 asker taşımaktadır. Balkanlarda terk edilmiş bir çiftliğe varırlar. Kavurucu sıcağın altında beklemeye başlarlar. İçinde bir grup korkuyla bakan adamın olduğu otobüs yanlarına gelir. Bölük komutanı gelenlerin düşman olduğunu söyler. Askerler, az sonra harekete geçmek zorunda kalacaklarının farkındadırlar.

WebSitesi: http://wildbunch.biz/films/ordinary_people

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Gece Planı - Night Moves (2014) Aşk-ı Sûzan (2014) Kurak Günler (2022) Nikahta Keramet Var mı? - Peace After Marriage (2014) Sessizliğin Bakışı - Look of Silence (2015) Şampiyonlar - Campeones (2019)

Leave a comment