Durdurulamaz – Unstoppable

Yönetmen: Tony Scott
Oyuncular: Denzel Washington, Chris Pine, Rosario Dawson, Ethan Suplee
Senaryo: Mark Bomback
Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim
Süre: 90 dk.
Vizyon Tarihi: 12 Kasım 2010
Firma: Tiglon Film
Özet: Deneyimli bir tren teknisyeni ile genç bir kondüktör, başında kimse olmayan, kontrolden çıkmış bir treni durdurmak ve nüfusun yoğun olduğu alanda ortaya çıkabilecek büyük bir felâketi önlemek için saatle yarışırlar. Tren raydan çıkıp büyük bir felâkete sebep olmadan önce ellerinden geleni yapmaya çalışsalar da, tren zamanla yarışırcasına, büyük bir hızla ilerlemektedir.

Ölüm Zinciri – Chain Letter

Yönetmen: Deon Taylor
Oyuncular: Nikki Reed, Keith David, Brad Dourif, Betsy Russell
Senaryo: Deon Taylor, Michael J. Pagan, Diana Erwin
Tür: Gerilim, Korku
Süre: 96 dk.
Vizyon Tarihi: 12 Kasım 2010
Firma: UIP Filmcilik – Horizon International – New Films International
Özet: Bir grup okul arkadaşı, aynı anda “zinciri bozarsanız ölürsünüz” yazan birer mektup alırlar. Başta mektubu dikkate almayan Johnny ve Dante’nin sıradışı ölümlerinden sonrasında, mektubu başkasına iletmeyenler de ölmeye başlar. Reed, mektup ve seri katil arasında bir bağ olduğuna inanmakta ama ne ailesi ne de polis onun söylediklerine inanamamaktadır.

Yukarıdaki Tehlike – Skyline

Yönetmen: Colin Strause, Greg Strause
Oyuncular: Eric Balfour, Scottie Thompson, David Zayas, Donald Faison
Senaryo: Joshua Cordes, Liam O\’donnell
Süre: 95 dk.
Tür: Bilim Kurgu, Gerilim
Vizyon Tarihi: 12 Kasım 2010
Firma: UIP Filmcilik – TMC Film
Özet: Jarrod ve Elaine, doğum günü kutlamak için Güney Kaliforniya’ya giderler. Gündoğumundan iki saat önce arkadaşları Terry’nin evinin penceresinden unutulmaz bir ışık izlerler. O sırada, Los Angeles kentinin üzerini kaplayan uzay gemisi şehirdeki insanları kendine doğru çekmektedir. Uzaylılar ellerinde çok dayanıklı ve tahrip edilemez bir yüksek teknoloji ile gelmişlerdir.

Testere 3D – Saw 3D

Yönetmen: Kevin Greutert
Oyuncular: Tobin Bell, Cary Elwes, Costas Mandylor, Betsy Russell
Senaryo: Patrick Melton, Marcus Dunstan
Süre: 96 dk.
Tür: 3 Boyutlu, Gerilim, Korku, Psikolojik
Vizyon Tarihi: 12 Kasım 2010
Firma: Warner Bros. – Fida Film
Özet: Jigsaw’un ölümcül yasası devam ederken Jigsaw’dan kurtulan bir grup insan kendilerine yardımcı olunması için destek ararlar ve bu destekçilerin en başında Bobby Dagen adında Jigsaw’dan kurtulmuş biri vardır.
Bobby Dagen’ın gizli sırlarından yeni bir terör dalgası ortaya çıkacaktır.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Salak ile Avanak Geri Dönüyor - Dumb and Dumber To (2014) Lanetli Kan - Blood (2023) Kurtuluş Son Durak (2012) BUMBLEBEE (2018) Evlat Olsa Sevilmez (2022) Üçlü Pürüz (2023)

Leave a comment