Satılık Ruh – My Soul To Take

Yönetmen: Wes Craven
Oyuncular: Max Thieriot, John Magaro, Emily Meade, Nick Lashaway
Senaryo: Wes Craven
Tür: 3 Boyutlu, Gerilim, Korku
Vizyon Tarihi: 08 Ekim 2010
Firma: Pinema Film
Özet: Riverton kasabası 16 önce yaşanan seri katil katliamını geride bırakmış ve artık sakin bir hayat sürmektedir. Ancak kötü ruhlu katil öldürüldüğü gece geri döneceğine ve o gece doğan yedi çocuğu tek tek öldüreceğine yemin etmiştir. Bu efsane şimdi gerçek olmak üzeredir. Kasabada insanlar esrarengiz bir şekilde kaybolmaya başlamıştır. Tüm gözler o gece doğan yedi çocuğa dikilmiştir.

Aşkın İkinci Yarısı

Yönetmen: Mehmet Aslantuğ
Oyuncular: Mehmet Aslantuğ, Arzum Onan, Emre Karayel, Gülenay Kalkan
Senaryo: Mehmet Aslantuğ
Tür: Dram, Romantik
Süre: 93 dk.
Vizyon Tarihi: 08 Ekim 2010
Firma: Tiglon Film – Detay Film
Özet: Kıyıdaki evin kapısı çalınır, evdeki adam yıllar önce terkettiği karısıyla karşılaşır. Ayrılık öncesinde alkol bağımlısı olan adam bir gün çekip gitmiştir. Ayrılık sonrası anne olan kadın, uzak ülkede yeni bir düzen kuruncaya kadar, kızını babasına bırakmak için gelmiştir. Ancak adamın baba olduğundan haberi yoktur. Kadın, yeni hayata doğru yola çıkarken, adam için hiç tanımadığı yeni bir yaşam başlamıştır.

Sevgili Hedefim – Wild Target

Yönetmen: Jonathan Lynn
Oyuncular: Bill Nighy, Emily Blunt, Rupert Grint, Rupert Everett
Senaryo: Jonathan Lynn
Tür: Aksiyon, Dram, Komedi, Romantik
Süre: 98 dk.
Vizyon Tarihi: 08 Ekim 2010
Firma: Özen Film
Özet: Münzevi bir hayat süren Viktor, orta yaşlı bir katildir. Gerçek hayatta ise annesini mutlu etmeye çalışan bir evlâttır. İşi, kurbanlarından biri olan Rose ile tanışmasıyla sekteye uğrar. Rose’un hayatını bağışlamakla kalmaz, Viktor’un özel dedektif
olduğunu zanneden genç bir çırak edinir. Hayatının akışı tamamen değişir, çünkü doğru kadınla tanışmıştır.

Şantaj – Stone

Yönetmen: John Curran
Oyuncular: Robert De Niro, Edward Norton, Milla Jovovich, Frances Conroy
Senaryo: Angus Maclachlan
Tür: Dram, Gerilim
Süre: 105 dk.
Vizyon Tarihi: 08 Ekim 2010
Firma: UIP Filmcilik – Horizon International – Sinetel Film
Özet: Emekliliği yaklaşmış olan şartlı tahliye memuru Jack’den, büyükanne ve büyükbabasının cinayetini yangın ile kaza süsü verip örtbas etmeye çalıştığı için hapishanede bulunan Stone’un dosyasını, şartlı tahliye gerekçesi ile yeniden incelemesi istenir. Stone’un hapisten erken çıkabilmesi için Jack’i yepyeni bir insan olduğuna dair ikna etmesi gerekmektedir.

Toprak Altında – Buried

Yönetmen: Rodrigo Cortes
Oyuncular: Ryan Reynolds, Robert Paterson, Jose Luis Garcia-Perez, Stephen Tobolowsky
Senaryo: Chris Sparling
Tür: Gerilim
Süre: 93 dk.
Vizyon Tarihi: 08 Ekim 2010
Firma: UIP Filmcilik – TMC Film
Özet: Paul Conroy eski ahşap bir tabuta canlı canlı gömülmüş halde uyanır. Buraya onu kimin, neden koyduğunu bilemese de, kurtulmasına yardım edebilecek tek şey elindeki cep telefonudur. Zamana karşı verdiği bu savaşta en büyük düşmanları telefonun iyi çekmemesi, şarjının az kalması ve havasızlıktır. Buradan kurtulması için sadece 90 dakikası vardır.

Ye Dua Et Sev – Eat Pray Love

Yönetmen: Ryan Murphy
Oyuncular: Julia Roberts, Javier Bardem, James Franco, Richard Jenkins
Senaryo: Ryan Murphy, Jennifer Salt
Tür: Romantik, Komedi, Dram
Süre: 135 dk.
Vizyon Tarihi: 08 Ekim 2010
Firma: Warner Bros.
Özet: Liz Gilbert, dünyayı gezmeyi arzu eden bir kadındır. Boşanmasının ardından bir yol ayrımına gelen Gilbert, işinden bir yıllığına izin alarak, karakterine hiç uymayan bir şekilde, hayatını değiştirmek için her şeyi riske atacaktır. Harikulâde ve egzotik seyahatleri sırasında, İtalya’da yemek yeme zevkini, Hindistan’da duanın gücünü, Bali’de ise aşkın dengesini yaşar.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Esaret - A Moi Seule - Coming Home (2012) Bir Baba Hindu (2016) Tetikçiler - Looper (2012) Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı (2014) Limit Yok - Limitless (2011) Hitchcock (2013)

Leave a comment