Abimm

Yönetmen: Şafak Bal
Oyuncular: Mustafa Üstündağ, Levent Üzümcü Selen Seyven, Haldun Boysan
Senaryo: İlkay Akdağlı
Tür: Dram, Komedi
Süre: dk.
Vizyon Tarihi: 04 Aralık 2009

Özet: “Abimm…”, İstanbul’dan Marmaris’e uzanan, Türkiye’nin en güzel yollarında yeşeren bir kardeşlik hikayesi.Yıllar sonra bulunan kardeşi, aklı eksik de olsa, sahiplenmenin, bağrına basmanınhikayesi. Aklı fikri para olmuş Çetin’in, aile değerlerini yeniden keşfetmesinin hikayesi.“Abimm…”, paraya ve güce tapan insanoğlunun, macera dolu, acıklı güldürüsünün hikayesi…

Adını Sen Koy

Yönetmen: Tuna Kiremitçi
Oyuncular: Melis Birkan, Ali İl, Cemal Toktaş, Ahmet Mümtaz Taylan
Senaryo: Tuna Kiremitçi
Tür: Dram, Romantik
Süre: dk.
Vizyon Tarihi: 04 Aralık 2009
Özet: Can, bir hafta sonra evleneceği Aybige’yi çocukluk arkadaşı Ilgaz’la tanıştırdığında, garip bir şey olur: Ilgaz, Aybige’ye şaşılacak kadar soğuk davranır. Arkadaşının bu tavrı, Can’ın nişanlısından kuşku duymaya başlamasına, Aybige’nin de huzursuz olmasına yol açar. Ama Ilgaz’ın ağabeyi Harun çıkagelince, olayların seyri değişir. Beklenmedik sırların açığa çıkmasıyla nikahtan önceki son hafta hayatlarının sınavına dönüşür.

Web Sitesi: http://www.adinisenkoyfilm.com

Dönüşüm – Ne Te Retourne Pas – Don’t Look Back

Yönetmen: Marina de Van
Oyuncular: Sophie Marceau, Monica Bellucci, Andrea Di Stefano, Thierry Neuvic
Firma: Tiglon Film – Mars Prodüksiyon
Vizyon Tarihi: 04 Aralık 2009
Özet: Evli ve iki çocuklu bir yazar olan Jeanne’ın bedeni değişmeye başlamıştır ama etrafındaki hiç kimse bunun farkında değildir. Ailesi onun korkularını, yeni kitabını yazmakla ilgili stresine bağlasa da, Jeanne daha derinlerde başka bir şeyler olduğunu bilmektedir. Annesinin evinde bulduğu bir fotoğraf onu İtalya’da bir arayışa sürükler.

Web Sitesi: http://www.neteretournepas.com/

Zamanın Tozu – I Skoni Tou Hronou – The Dust of Time

Yönetmen: Theo Angelopoulos
Oyuncular: Willem Dafoe, Bruno Ganz, Michel Piccoli, Irene Jacob
Firma: Tiglon Film – Filmartı Ltd.
Vizyon Tarihi: 04 Aralık 2009
Özet: Yönetmen A. yarıda bıraktığı filminin çekimini tamamlamak üzere Roma’daki stüdyosuna geri döner. Film, A.’nın annesinin hayat boyu büyük aşk yaşadığı iki adamla olan ilişkilerini anlatmaktadır. Karakterler birbirlerini bir bulup bir yitirir, 20. yüzyılın ikinci yarısının önemli olaylarını kateden bir yolculukta Sibirya, Kuzey Kazakistan, İtalya, Almanya ve Amerika’da birbirlerini ararlar.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Ters Yüz - Inside Out (2015) Tatlı Cadı Lili: Mandolan’a Yolculuk - Lilly The Witch 2: The Journey To The Mandolan (2013) Hasret - Sehnsucht (2016) Deha - Gifted (2017) Arabani (2014) Fulya (2021)

Leave a comment