Hızlı ve Öfkeli 4 / Fast and Furious

Yönetmen: Justin Lin
Oyuncular: Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster
Senaryo: Ernesto Foronda, David Ayer, Chris Morgan
Tür: Aksiyon, Macera
Süre: 110 dk.
Vizyon Tarihi: 03.04.2009
Firma: UIP Filmcilik
Özet: Eski dolandırıcı Domile ajan Brian arasındaki eski husumet yeniden alevlenir. Ancak ortak düşmanlarıyla mücadele etmek zorunda kalınca ikisi arasında yeni bir güven ortamı oluşmaya başlar. Birbirlerine güvenmek zorundadırlar. Omuz omuza mücadeleye girişen iki erkek intikam almanın en iyi çaresini bulmuştur: Direksiyon başındayken mümkün olan en yüksek limitleri zorlamak.

Web Sitesi: www.thefastandthefurious.com

Son Oyun / The Code

Yönetmen: Mimi Leder
Oyuncular: Morgan Freeman, Antonio Banderas, Radha Mitchell , Velizar Binev
Senaryo: Ted Humphrey
Tür: Aksiyon, Macera
Süre: 98 dk.
Vizyon Tarihi: 03.04.2009
Firma: Sinetel Filmcilik
Özet: Ripley, hırsızlık kurallarına uygun olarak yaşayan bir soyguncu, Gabriel ise, yakışıklı, usta bir hırsızdır. Ripley plânladığı büyük soygun için aradığı ortağı bulmuştur. Bu servet ile Ripley, hem Rus mafyasına olan borçlarını ödeyecek hem de kızı Alex’in hayatını kurtaracaktır. Soygun günü geldiğinde binaya girmeyi başarırlar ancak birisi hırsızlar kuralını bozmuştur.

Marley & Ben / Marley & Me

Yönetmen: David Frankel
Oyuncular: Jennifer Aniston, Owen Wilson, Eric Dane, Kathleen Turner
Senaryo: John Grogan, Scott Frank
Tür: Dram, Komedi
Süre: 120 dk.
Vizyon Tarihi: 03.04.2009
Firma: Tiglon Film
Özet: Yeni evli çift John ve Jenny, Florida’ya taşınıp yeni bir hayata başlarlar. Birbirine rakip gazetelerde iş bulan çift, bir ev de aldıktan sonra, evliliğin zorlu yanlarını da görmeye başlarlar. Çocuk sahibi olmak istemeyen John, bu konudaki korkularıyla ilgili arkadaşı Sebastian’a açılır. O da Jenny’yi oyalamak için köpek alınması önerisinde bulunur. Ve Marley hayatlarına girer.

Web Sitesi: http://marleyandmemovie.com/

Yengeç Oyunu

Yönetmen: Ali Özgentürk
Oyuncular: Ayça İnci, Ayşe Kökçü, Melda Yılmaz, Ensar Kılıç, Özcan Varaylı, Sevgi Onat
Senaryo: Ali Özgentürk
Tür: Dram
Süre: 82 dk.
Vizyon Tarihi: 03.04.2009
Firma: UIP Filmcilik – Asya Film
Özet: Üniversite tarih asistanı Asya, yanına beş yaşındaki kızı İpek’i de alarak, doğduğu şehre gelir. Kısa sürede iş bulan Asya, öğrencileriyle birlikte, sıra dışı bir projenin içinde bulur kendisini. Eski Osmanlı mahkemelerinin belgelerini inceledikleri sırada, herkesin ilgisini çeken bir cinayet vakasıyla karşılaşırlar. Osmanlı döneminde namus cinayeti kisvesi altında işlenen ve beraat kararı çıkmış bir cinayet davasıdır bu.

Web Sitesi: http://www.yengecoyunufilm.com/

Kıymık / Splinter

Yönetmen: Toby Wilkins
Oyuncular: Shea Whingam, Paulo Costanzo, Jill Wagner, Rachel Kerbs
Senaryo: Kai Barry, Ian Shorr, Toby Wilkins
Tür: Gerilim, Korku
Süre: 82 dk.
Vizyon Tarihi: 03.04.2009
Firma: Warner Bros. – Avşar Film
Özet: Polly ve sevgilisi Seth motel aramaktayken, polisten kaçan mahkum Dennis için geniş bir arama başlamıştır. Polly ve Seth ıssız otobanda ilerlerken yolun kenarında Dennis’in kız arkadaşı Lacey’i farkederler. Kıza yardım etmek istedikleri anda Dennis silahını onlara çevirir, adam kaçırmak onun için çocuk oyuncağıdır. Gece indiğinde, arabanın lâstiğinin patlaması, başlarına gelecek felâketlerin başlangıcıdır.

Vahşet Partisi / All The Boys Love Mandy Lane

Yönetmen: Jonathan Levine
Oyuncular: Heard, Michael Welch, Whitney Able, Edwin Hodge
Senaryo: Jacob Forman
Tür: Gerilim, Korku
Süre: 88 dk.
Vizyon Tarihi: 03.04.2009
Firma: Tiglon Film – Film Pop
Özet: Mandy Lane, lisenin prensesidir. Chloe ve Red, haftasonunu geçirmek üzere Mandy’yi davet ederler. Çiftliğe vardıklarında herkes Mandy’ye ilk defa sahip olan erkek ünvanını kapmak için türlü numaraya başvurur. Gece ilerleyip alkol işe karıştıkça geri alınamayacak sözler ortaya dökülür. Reddettiği erkeklerden biri bunu ciddiye alınca, Mandy kendini birden hayatı pahasına bir mücadelenin içinde bulur.

Web Sitesi: http://mandylane.co.uk/

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Son Konser - A Late Quartet (2013) Çılgın Banka Soygunu - Vier Gegen Die Bank (2017) Aşk Sanatı - L’Art d’Aimer - The Art Of Love (2012) Barselona’da Bir Yılbaşı Gecesi - Barcelona Nit d’Hivern – Barcelona Christmas Night (2015) Şeflerin Şefi (2021) Gomorra (2008)

Leave a comment