Titanların Savaşı – 35mm – Clash of the Titans – 35mm

Yönetmen: Louis Leterrier
Oyuncular: Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes, Gemma Arterton
Senaryo: Phil Hay, Matt Manfredi, Travis Beacham
Tür: Aksiyon, Dram, Fantastik, Macera
Süre: 107 dk.
Firma: Warner Bros.
Vizyon Tarihi: 02 Nisan 2010
Özet: Bir tanrı olarak doğmuş, ancak insan gibi yetiştirilmiş olan Perseus, ailesini kinci tanrı Hades’e karşı koruma konusunda çaresizdir. Kaybedecek hiçbirşeyi kalmayan Perseus, Zeus’un güçlerini ele geçirebilecek ve dünyaya cehennemi yaşatabilecek Hades’e karşı, çok tehlikeli bir görevi yönetmeye gönüllü olur. Korkunç canavarlarla olan savaşı kazanmanın tek yolu kendi kaderini çizmektir.

Web Sitesi: http://www.titanlarinsavasi.com

Dr. Parnassus – The Imaginarium Of Doctor Parnassus

Yönetmen: Terry Gilliam
Oyuncular: Johny Deep, Jude Law, Heath Ledger, Christopher Plummer, Verne Troyer, Andrew Garfield
Senaryo: Terry Gilliam, Charles Mckeown
Tür: Fantastik, Macera
Süre: 122 dk.
Firma: UIP Filmcilik – Fida Film
Vizyon Tarihi: 02 Nisan 2010
Özet: İnsanların düş gücünü etkileme yeteneğine sahip olan Dr. Parnassus karanlık bir sır ile lanetlenmiştir. Parnassus, şeytan Bay Nick ile bir iddiaya girer ve ölümsüzlüğü kazanır. Yüzyıllar sonra, tek gerçek aşkıyla karşılaşınca Dr. Parnassus şeytanla bir başka anlaşma yapar, kızının 16 yaşına ulaştığı gün Bay Nick’in mülkiyetine geçmesi şartıyla, ölümsüz gençliğe ulaşır.

Web Sitesi: http://www.doctorparnassus.com

Herkes mi Aldatır?

Yönetmen: Kamil Aydın
Oyuncular: Ragıp Savaş, Mine Tugay, Metin Zakoğlu, Fatma Toptaş
Senaryo: Alper Çağlayan
Tür: Komedi
Süre: 100 dk.
Firma: UIP Filmcilik – Havva Unal Production
Vizyon Tarihi: 02 Nisan 2010
Özet: Metin Zakoğlu’nun aynı adlı oyunundan esinlenilerek Tahir Alper Çağlayan tarafından senaryosu yazılan, Ragıp Savaş, Mine Tugay, Metin Zakoğlu, Fatma Toptaş, Lale Cangal, Ahmet Kaynak, Murat Akkoyunlu, Asuman Dabak, Mine Soley, Murat Serezli, Gülden Güney, Emin Sivas, Tuğba Karaca’nın rol aldığı “Herkes mi Aldatır?”
Evli ama tipinden beklenmeyecek kadar çapkın bir adam! Zengin ve yakışıklı kocası tarafından sürekli aldatılan mutsuz ve öfkeli bir kadın! Bu iki insanın yolları farklı sebeplerden dolayı, bir gece aynı otelde kesişir.

Web Sitesi: http://www.herkesmialdatir.com

Min Dît (Min Dit)

Yönetmen: Miraz Bezar
Oyuncular: Şenay Orak, Muhammed Al, Hakan Karsak, Berivan Ayaz
Vizyon Tarihi: 02 Nisan 2010
Firma: Nar Film – Bezar Film
Özet: Diyarbakır – Batman yolunda, karanlık bir Mayıs gecesinde, on yaşındaki Gülistan’ın ve kardeşi Fırat’ın hayatı acı bir şekilde değişir. Gazeteci olarak çalışan babaları ve anneleri çocukların gözleri önünde öldürülürler. Geriye sadece altı aylık kız kardeşleri Dilovan kalır. Kısa bir süre sonra teyzeleri de kaybolunca, Gülistan ve Fırat, kendi başlarına kalırlar, Diyarbakır’ın sokaklarında yaşamaya başlarlar.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (11. hafta):
Ölümcül Oyunlar - Funny Games (2024) Kara Cin Laneti (2024) Tay 2: Ebabil Takımı (2024) Bana Beni Anlat (2024) Nisan (2024) Neandria - Neandreia (2024) Dedektif Conan: Siyah Demir Denizaltı - Detective Conan: Black Iron Submarine (2024) Aile Çıkmazı (2024) Mükemmel Aile (2024) Zavallılar - Poor Things (2024) Adaletin Eli - Red Right Hand (2024) Oppenheimer (2024) Gece Yüzüşü - Night Swim (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kanlı Hesaplaşma - Shinjuku Incident (2009) Yem - Bait (2013) Sibel (2019) Sıfırın Altında: Dağdaki Mucize - 6 Below: Miracle on the Mountain (2018) Oğul (2011)

Leave a comment