ENKA’DA
“PAZAR GÜNKÜ CİNAYET”İN
İZLERİ SÜRÜLÜYOR!

Haldun Dormen ve Deniz Gökçer’in başrollerini paylaştığı eğlenceli ve heyecanlı tiyatro oyunu “Pazar Günkü Cinayet”; 22. ENKA Kültür Sanat Bahar Etkinlikleri kapsamında, 6 Nisan 2010, Salı günü saat 20:30’da ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’nda tiyatro severlerle buluşacak!

Tiyatro Kedi’nin; Wolfgang Ebert’in kaleme aldığı, Hale Kuntay’ın Türkçeleştirdiği ve Hakan Altıner’in ise yönetmenliğini üstlendiği “Pazar Günkü Cinayet” adlı yeni komedisinde, sahneyi tiyatronun usta isimleri paylaşıyor. Oyunda, tiyatro duayeni Haldun Dormen ile Deniz Gökçer’in yanı sıra Gazi Şeker, Hilmi Özçelik, Eda Gülten ve Deniz Türkali rol alıyor.

“Pazar Günkü Cinayet”; otuz yıllık karısının izni olmadan radyonun sesini bile açamayan kılıbık bir adamın, öldürülen bir telekızın cinayet zanlısı olarak aranmasıyla gelişen komik olayları konu alıyor. Son derece pısırık bir adam olan Bay Zahn; bir bakanın adının da karıştığı ve medya ile halkın büyük ilgisini çeken cinayetin tek zanlısı durumuna düşünce, karısının gözünde bir kahraman olur. Bayan Zahn ise, yıllar sonra nihayet gözüne bir erkek gibi görünen kocasına hayran bir aşığa dönüşür.

Tiyatro Kedi’nin yeni komedisi “Pazar Günkü Cinayet”; “terlik ve hırkadan”, “çılgın bir gösterişe” geçiş yapan otuz yıllık bir evliliğin ve bütün bunlardan menfaat sağlamaya çalışan Michelle’in, kahkaha dolu ve hareketli öyküsüdür.

“Pazar Günkü Cinayet”; 22. ENKA Kültür Sanat Bahar Etkinlikleri kapsamında, 6 Nisan 2010, Salı günü saat 20:30’da ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’nda sahnelenecek.

22. ENKA Kültür Sanat Bahar Etkinlikleri’ne katılmak isteyen sanatseverler, her etkinlik öncesi saat 19.00’da Taksim – AKM önünden kalkacak ücretsiz servis ile etkinlik merkezine ulaşabiliyorlar. Etkinlik bitiminde ise, ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’ndan kalkacak servis, konukların Taksim – AKM’ye ulaşımını sağlıyor. Servisten yararlanabilmek için etkinliklerden en az iki gün önce ENKA ile bağlantıya geçerek rezervasyon yaptırılması yeterli.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Yaşam Savaşı - La Guerre Est Declaree - Declaration Of War (2012) Garfield Süper Kahraman - Garfield's Pet Force (2010) Kibarca Öldürmek - Killing Them Softly (2012) Yuva - Le Refuge - The Refuge (2010) Vahşet Gecesi - Bound To Vengeance (2016) Her Şey Aşk İçin (2023)

Leave a comment