Bu konsere gelen, bir ruh dolusu huzurla çıkıyor.

İlk ve aynı adı taşıyan albümleri Yansımalar ile ruhlarda bağımlılık yapan “Yansımalar”, 15 Aralık’ta Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nda sahne alacak. Topluluk dinleyenlere “Yansımalar”, “Bab-ı Esrar”, “Serzeniş”, “Vuslat” ve “Pervane” isimli album çalışmalarından seçkilerin yanısıra yeni çalışmalarından örnekler sunacak.

Konserde; Aziz Şenol Filiz (Ney), Birol Yayla (Gitar – Tanbur), Murat Usanmaz (Gitar), Pınar Bayraktar (Viyolonsel), Erdal Akyol (Kontrabas), Ediz Hafızoğlu (Vurmalı Çalgılar) sahne alacak. Gecenin konuk sanatçısı ise Kanun virtüozu Taner Sayacıoğlu.

Dinleyenleri hayatın koşuşturmasından uzaklaştıracak bu konserden, ruhunuz huzurla dolu çıkacaksınız.

13 ve 11 TL olan konser biletleri CRR Konser Salonu Gişesi ve Biletix’te!

Yansımalar Hakkında:

Temelde akustik bir tınıya sahip olan Yansımalar, 90lı yılların başından bu yana geleneksel müziğimizden yola çıkarak günümüze uzanan ve geniş bir yelpazeye açılan sade ve dingin bir müzik anlayışını yorumluyor.
Aziz Şenol Filiz ve Birol Yaylanin temelini oluşturduğu Yansımalar, konserlerinde Ney, Gitar, Tanbur, Kontrabas, Çello ve Vurmalı çalgılardan oluşan topluluklarıyla sahne alırken yaptıkları proje konserlerde bu oluşuma pek çok değerli müzisyen katılmaktadır. Ağırlıklı olarak Birol Yaylanın bestelerini seslendiren Yansımalar, ayrıca müzik anlayışlarına uygun geleneksel ve anonim temalara da konser ve çalışmalarında yer vermekte.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Peki Şimdi Nereye? - Et Maintenant, On Va Ou? - Where Do We Go Now? (2012) Kirpi (2009) Yetenek Avcısı - Million Dollar Arm (2014) Hitler’e Suikast - Elser – 13 Minutes (2016) Ekşi Elmalar (2016) Serseri Mayınlar - Mine Vaganti (2010)

Leave a comment